74/528-528 info@tolnagro.hu
hu en de

Rólunk

Kutatás-fejlesztés

Cégcsoportunk a kezdetek óta nagy hangsúlyt fordított az innovációra. Tudtuk, hogy termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése kulcsfontosságú tényező lehet a hazai piacon, és Partnereink igényeit is szerettük volna mindig is maximálisan kielégíteni.

A folyamatosan növekvő igények miatt is indítottuk el 2019. nyarán saját gyárunkat, ahol egyre több saját termékünket tudjuk gyártani. A piac bebizonyította, hogy jó döntést hoztunk, ugyanis azóta többször is megkövetelte gyártói kapacitásunk bővítését. Vevőkörünk folyamatosan bővül, így az egyedi igényű megkeresések, változatos termékek gyártása újabb és újabb kihívások elé állítanak minket, melyek megvalósítása szakmai hozzáértésünket egyre magasabb szintre emeli.

2020 végén a gyártási, illetve K+F üzletágunk egy saját laboratóriummal is bővült, ami termékeink gyorsabb gyártását, és minőségének folyamatos ellenőrzését teszi lehetővé.

Amennyiben kérdése lenne, vagy érdeklődni szeretne gyártás, és K+F üzletágunkkal kapcsolatban, kérjük látogassa meg a www.primavetprodukt.hu weboldalt.

Tolnagro Csoport

Agropatika Tolnagro Primavet Állatkórház Primavet Produkt Donautica